Privé afhuren van de IJsvogel met perfecte catering!

 Gezelschappen t/m 12 personen.
DE BOOT GEHEEL EN ALLEEN VOOR U EN UW GEZELSCHAP!

 

WIJ VAREN HET GEHELE JAAR  DOOR: LENTE, ZOMER, HERFST EN WINTER! NOU JA....  BEHALVE ALS ER IJS LIGT!

Al vanaf € 180,00 huurt u de IJsvogel privé af voor uw eigen gezelschap!

Mocht het buiten koud of frisjes zijn: binnen in de boot is het behaaglijk en op het achterdek liggen dan fleecedekens.
Een Noors spreekwoord luidt: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel!

OVERDEKT PANORAMISCH ACHTERDEK
CENTRALE VERWARMING AANWEZIG IN DE BOOT

IN DE DONKERE MAANDEN KUNT U OOK KIEZEN VOOR EEN ROMANTISCHE MOONLIGHT CRUISE!

Mogelijkheden en prijzen

Wanneer u iets te vieren heeft: verjaardag, jubileum, vrienden- of familiedag, collegiaal uitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig samenzijn, dan kunt u de "IJsvogel" privé afhuren.  De boot is dan geheel voor u exclusief gereserveerd en u kunt met uw besloten gezelschap varend genieten. De mogelijkheden zijn talloos en de opstapplaats in Delft of in de omgeving van Delft kan in overleg gekozen worden.

 

BOOTHUUR
Het aantal uren voor het afhuren van de boot  kunt u zelf bepalen en i
n overleg met de kapitein  ook de vaarroute.
De boothuur is een vast bedrag en staat los van het aantal passagiers  en eventueel gekozen catering.
De huurprijs vindt u onderstaand en ook onder het kopje: Tarieven.

CATERING
De catering staat los van de boothuur en kunt u zelf samenstellen van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid. Wij kunnen u hierbij ook adviseren en/of mooie suggesties doen. U vindt alle cateringmogelijkheden onder het kopje: catering en in de prijslijst onder het kopje: Tarieven

EXTRA'S 
Alle vaartochten zijn eventueel ook te combineren met een bezoekje aan musea en/of bezienswaardigheden. In het geval u zulks wilt, kunnen wij dat in uw vaartocht inplannen.

Enkele voorbeelden: Kasteel Hofwijck met daarin gevestigd het Huygens museum te Voorburg - Houtzaagmolen "de Salamander" te Leidschendam - Bierbrouwerij "de Kompaan" te 's-Gravenhage - Delfts aardewerkfabriek "de Delftse Pauw" te Rijswijk - Delfts aardenwerkfabriek "de Porceleyne fles" te Delft, streekmuseum "Oud Overschie" te Overchie - "Historsich Delfshaven" te Delfshaven - etc.

WIJ KUNNEN VOOR U VOORDELIGE KORTINGS ALL-IN ARRANGEMENTEN SAMENSTELLEN.

 

SPECIALE GELEGENHEID

Taxivaart. De IJsvogel is ook te huren om u met uw gezelschap  zonder verdere cateringverzorging aan boord alleen te vervoeren van een opstaplokatie naar een door u gekozen bestemming (restaurant, museum, bedrijf, particulier adres etc.) gelegen aan of nabij het water. Zie kopje:  "Alleen rondvaren"

Entertainment. Tijdens een rondvaart kunnen wij ook voor u live entertainment regelen. B.v.: een gezellige accordionist, een troubadour, een close-up goochelaar, etc.

Asverstooien. U kunt er voor kiezen om de as van uw overleden dierbare  vanaf een boot op het water of aan de waterkant uit te strooien. Over de mogelijkheden van deze piëteitsvol verzorgde vaartocht met de IJsvogel, kunnen wij u in een persoonlijk gesprek verder informeren.

Muzikaal eerbetoon  Tijdens asverstooien, kunnen wij desgewenst ook zorgen voor passende live muziek. Dit kan zijn: een ceremoniële bagpiper, een vocalist,  een accordeonist , een trompettist, etc. 

 

 

Boot privé afhuren Prijs Voorwaarden ***
Eerste uur* € 145,00 * minimale huurtijd: 1,5 uur (1e uur en een vervolg half uur totaal € 180,=)
Ieder vervolg half uur ** € 35,00 **Half uur of significante delen van een half uur (voorbeeld boothuur bij 3 uur € 285,=)
Voorvaren (buiten gemeente Delft, per half uur vaartijd)*** € 25,00 ***Voorvaren in overleg naar gewenste opstapplaats. Prijs voorvaren wordt vooraf bekend gemaakt.