Over ons

 

 

Kapitein Rob van der Kruk heet u van harte welkom aan boord van zijn nostalgische rondvaartsleepboot "IJsvogel".

Varen zit Rob in het bloed; sinds jaar en dag is hij op het water te vinden. Rob is uiteraard in het bezit van vaarbewijzen en een marifooncertificaat.
Daarnaast voldoet het schip aan alle wettelijke voorschriften en verzekeringen.

Sinds 2015 verzorgt Rob met dit pareltje van een schip, als trotse eigenaar, rondvaarten. Rob heeft niet alleen een passie voor varen, maar als horeca-man ook voor zijn kombuis. Als hij in zijn nostalgische scheepskombuis staat te kokkerellen, waant u zich in het gezellige keukentje van "Saartje". Hij tovert de heerlijkste gerechten op het buffet, van welke u in de knusse voorroef of op het panoramische achterdek kunt genieten. Terwijl u van al deze heerlijke scheepsgemaakte gerechten en drankjes geniet, trekken de mooiste Hollandse landschappen en historische gebouwen aan u voorbij. Uiteraard geeft de kapitein u de nodige informatie over alle bezienswaardigheden en fraaie natuur, welke u onderweg passeert.

Aan boord van de "IJsvogel" is het met recht varend genieten! U mag zich bij ons gewoon gezellig thuis voelen!

De kapitein wordt tijdens de vaart soms bijgestaan door een bemanningslid, die hem dan assisteert met nautische taken. Daarnaast draagt de steward dan ook zorg voor het serveren van hapjes, drankjes en service aan boord.  Wanneer u hulp nodig heeft bij het op- en afstappen of met lopen aan boord, ook dan staat de steward graag voor u klaar. Mocht u het frisjes aan dek vinden, zijn er voldoende fleece-dekens beschikbaar om uit te delen. Het streven van kapitein Rob is dat de opvarenden aan boord van de "IJsvogel" zich niet als passagier, maar zich als bij hem op visite voelen!  U en uw gasten worden altijd in vol ornaat en met alle egards aan boord persoonlijk ontvangen.

 

Aan boord van de "IJsvogel" wordt Gastvrijheid nog altijd met een hoofdletter G geschreven!