JARIG? VIER JE KINDERPARTIJTJE OP DE IJSVOGEL
Super vet! Doen! 

Ben je jarig en wil je een vet leuk kinderpartijtje?

Dat kan aan boord van Sleepboot IJsvogel. Je bent dan een middagje een echte sleepbootkapitein en je ontvangt na afloop als je goed gestuurd hebt een heus diploma "Sleepbootkapitein". Maar eerst krijg je als je aan boord komt een echte kapiteinspet op of je kan met je vriendjes en vriendinnetjes ook als matrozen of b.v. als piraatjes al verkleed aan boord komen. Maar... voor we gaan varen, krijgen jullie eerst een lekkere scheepstaart en limonade. De kapitein vertelt terwijl jullie smullen van alles over de boot en wat we gaan doen. Ook zal de kapitein deze middag wat goocheltrucjes met touw en knopen laten zien en ballonfiguren maken. Spannend!

Tijdens het varen mag jij en je vriendjes ook bij de kapitein in het stuurhuis en een stukje sturen. Natuurlijk houdt de kapitein wel doorlopend toezicht en leert hij je de kneepjes van het vak. Tijdens het varen staat er nog meer limonade en allerlei snoeperijtjes, popcorn en noem maar op over de boot verdeeld, waar jullie lekker van kunnen nemen. Na een poosje legt de kapitein aan en gaat hij echte scheepspoffertjes voor jullie bakken! Na de poffertjes met poedersuiker en slagroom die je in de voorroef kan opeten, krijgen jullie ook nog een lekker toetje, waarvan jullie tijdens de terugvaart kunnen smullen.

 

Als we weer aan de kant liggen krijgen de kinderen  die gestuurd hebben allemaal een diploma als aandenken mee naar huis.

Oh ja... je ouders, grootouders of verzorger(s) moeten wel als begeleider mee en hardlopen over de boot of klimmen mag niet!! Want als de kapitein dat ziet wordt ie boos en moet je voor straf het dek met een tandenborstel boenen!  :-) :-)

 

MINIMAAL 4 EN MAXIMAAL 10 KINDEREN

 

Kosten voor dit leuke kinderarrangement van totaal 2,5 uur kinderpret inclusief 2 maal 20 min. varen:

Boothuur € 175,00 en voor de catering € 8,75 per persoon.

 

Per rondvaart dien(t)(en)bij 4 - 5 kinderen 1 volwassene en bij
6 - 10 kinderen 2 volwassenen als begeleider mee t
e varen.

 

Voor ieder kind is een zwemvestje aanwezig!