Deel met anderen uw ervaring aan boord van rondvaartsleepboot IJsvogel in onze online gastenboek.

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
3 maanden geleden

Bedankt Rob voor de gezellige dag! (7/12/'19) Ondanks de frisse dag hebben we genoten op het water. En wat een lekkere kapiteins maaltijd! De informatie tijdens de vaart was ook erg leuk om te horen. We hebben ons geen moment verveelt! Toppie!

Richard
een jaar geleden

Wij zijn met ons eetclubje meegeweest op de IJsvogel. We kunnen heel veel schrijven, maar het was in 1 woord TOP! Een super 5 gangen diner genoten, welke in overleg met ons is samengesteld. Culinair zeer genoten. Kapitein Rob is een 1e klas kok en gastheer. Ook tijdens de vaart veel uitleg gekregen over bezienswaardigheden. We hebben genoten van begin tot eind. Hartelijk dank.
Eetclubje "ff gezellig".

Bert
2 jaar geleden

Wij zijn in november met met de IJsvogel meegeweest en we kunnen niet anders zeggen dan dat het een top middag was. We hebben genoten van de vaartocht maar ook van het heerlijke eten. Vriendelijk en gastvrij ontvangen. Een aanrader! Bert en Dorine

Jacqueline Kouwenhoven - Groenewoud
2 jaar geleden

Met z'n negenen hebben we in het kader van onze 'zussendag' een heerlijke middag op De IJSVOGEL doorgebracht. Een stukje Delft vanaf het water bekeken onder het genot van een heerlijke High Tea. Prima verzorgd, echt een 'verwen-middag'. Een aanrader.

Willeke Heemstra
2 jaar geleden

Op uitnodiging van onze vrienden zijn we mee geweest op de IJsvogel. We hebben erg genoten van al het lekkers en van de mooie rondvaart. Volgend jaar hebben wij een jubileum te vieren. Het lijkt ons leuk dit met onze (klein)kinderen ook op de IJsvogel te kunnen doen. Bedankt voor de leuke middag, we houden jullie zeker in gedachte!
Groet, Willeke Heemstra.