Catering kan van heel eenvoudig tot zeer uitgebreid.
Alles scheepsgemaakt!

Uiteraard kunnen wij (indien vooraf aangegeven) met vegetarische- en eventuele andere dieetwensen rekening houden.

Korte rondvaart
U kunt kiezen voor een korte rondvaart van b.v. 1,5 tot 2 uur met alleen een kopje koffie of thee met een koekje of een plakje cake. De koffie en thee kunt u ook vergezeld laten gaan van petit fours, appelgebak, gesorteerd gebak of een mooie feestelijke  taart. Tijdens zo'n korte rondvaart kunnen er ook drankjes geschonken worden met daarbij nootjes, chips, zoute koekjes etc.  U kunt zo'n borrel ook uitbreiden met een eenvoudige kaas- en worstschotel of nog verder uitbreiden met luxe canapé's (mooie hapjes), olijven, rauwkost snack's en andere lekkere happerijtjes. 

 

Ook een lunch behoort tot de mogelijkheden met diverse luxe belegde broodjes, krentenbollen, croissants tot en met een Brabantse koffietafel aan toe.

In de wintermaanden kunt u ook kiezen voor een heerlijk gevulde maaltijdsoep, gehaktballen met brood of voor een van onze heerlijke oer Hollandse  stamppotten.

Langere rondvaart

Uiteraard kan het allemaal nog feestelijker tijdens een wat langere vaartocht van b.v. 2,5 tot 4,5 uur met o.a. een high tea, pannekoeken, poffertjes,  een haringhapperij een walking dinner of met één van onze mooie buffetten.

U kunt kiezen uit verschillende buffen en ook hier weer van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Zo hebben we een saladebuffet, een saté buffet, een koud buffet, een een Captain's Dinnerbuffet,  een stamppotbuffet tot en met een zeer uitgebreid koud/warm buffet. 
Uiteraard kunnen we ieder buffet afsluiten met een mooi dessertbuffet of een feestelijke coupe met een verassingsdessert van de kapitein.  (buffetten mogelijk vanaf 6 personen)

U zegt het maar.....bijna alles is mogelijk aan boord van mslb. "IJsvogel".
Onze
cateringmogelijkheden en prijzen vindt u op de pagina "tarieven".

MOOIE VOORDELIGE ALL-IN KORTINGS ARRANGFEMENTEN.

Zodra u uw keuze gemaakt heeft voor het aantal vaaruren en de catering, kunnen wij op basis hiervan, indien u dit wenst, een heel mooi all-in kortingsarrangement voor u samen stellen. U bent dan zeer voordelig uit!

Wij willen u graag van harte adviseren bij uw keuze, of indien u dat prettiger vindt, zelfs alles uit handen nemen en  binnen uw budget een mooi kant en klaar vaarprogramma aan u presenteren.

Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
We staan u graag te woord.

 

HET PANORAMISCH ACHTERDEK IS OVERDEKT
OOK ZIJN ER FLEECE-DEKENS AANWEZIG