DE BOOT AFHUREN ZONDER CATERING.

 

WIJ WILLEN ALLEEN DE BOOT AFHUREN VOOR EEN RONDVAART. 
Ja hoor dat is zeker mogelijk! U betaald dan bij opstappen in Delft alleen de bootkosten en bij opstaplocaties buiten Delft alleen de bootkosten en voorvaarkosten.

WIJ WILLEN DE BOOT AFHUREN MET ALLEEN KOFFIE OF EEN DRANKJE.
Geen probleem! U kunt gewoon de boot afhuren voor een mooie rondvaart en b.v. alleen een kopje koffie bestellen of een drankje. Het kan gewoon allemaal!


WIJ WILLEN DE BOOT AFHUREN EN ZELF DE CATERING VERZORGEN
Dat is bespreekbaar.  Alleen zullen wij een kleine toeslag "kurkengeld" afhankelijk van de aard van de catering in overleg op de huurprijs van de boot rekenen. Uiteraard zal alles door u wel opgeruimd en schoon achtergelaten moeten worden.

WIJ WILLEN ONS MET DE IJSVOGEL LATEN VERVOEREN(TAXIVAART) NAAR EEN LOCATIE. 
Ook dat mogelijk! U kunt b.v. in de omgeving van Delft opstappen en met uw gezelschap als taxivaart naar b.v. een restaurant, feestlocatie, een museum, een bedrijf of een andere bestemming varen, welke uiteraard wel aan of nabij vaarwater gelegen moet zijn met een afmeermogelijk. U betaald dan alleen de bootkosten met eventuele voorvaarkosten. Moet uw gezelschap na afloop van dat bezoek ook weer teruggevaren worden naar de opstapplaats, dan berekenen wij gedurende de tijd dat men zich op locatie bevindt in overleg wachtgeld tot men weer aan boord komt voor vertrek. Zo hebben wij b.v. ook jaarlijks de eer om Sint Nicolaas en zijn Pietermannen te mogen vervoeren naar een feest-locatie met kinderen die vol verwachting zijn voor de aankomst van de goedheiligman.

WIJ WILLEN DE BOOT EEN HELE DAG AFHUREN. 
Uiteraard kan dat ook! Wij kunnen in zo'n geval vooraf een totaal prijs met u afspreken en bent u een stuk voordeliger uit.

WIJ WILLEN AS-VERSTROOIEN VANAF DE BOOT IN HET WATER.
Zeer zeker kan dat plaatsvinden. De wet op as-verstrooiing is aangepast en versoepelt. Informeer naar de mogelijkheden, voorwaarden en locaties op het water waar u de as van uw overleden dierbare of huisdier piëteitsvol kan uitstrooien. Ook kunnen wij voor gepaste (live) muziek zorgen om gedurende de vaartocht of tijdens het plechtige moment te laten klinken. Uiteraard is koffie met cake of een drankjes met happerijtjes
etc. tijdens de vaart of na afloop van het plechtige moment mogelijk. Wij kunnen dit alles met u in overleg uitvoeren.

ZO TE ZIEN IS BIJNA ALLES MOGELIJK BIJ SLEEPBOOT IJSVOGEL!
Zo is dat! Met ons kunt u letterlijk en figuurlijk alle windrichtingen op. In overleg proberen wij zo veel mogelijk aan uw persoonlijke wensen tegemoet te komen. Neem gerust contact met ons op en laat u over alle mogelijkheden informeren.

 

De boot afhuren: minimaal 1,5 uur.
Zie onze prijslijst onder het kopje: "Tarieven".